A VEGADES VEIG CARES – concurs de fotopareidolies

La pareidolia és la capacitat de veure cares en coses. L’objectiu d’aquest concurs és fer una fotografia a un trasto en el qual, afegint-li el parell d’ulls que et proporcionem, li vegis clarament una cara.

El resultat ha de deixar veure clarament la cara. L’objecte ha d’incorporar els dos ullets i pot estar col·locat al lloc on es vulgui i de la manera que es vulgui.

 

INSCRIPCIÓ

Diumenge 14 de maig, de 10 a 12 h del matí a la Plaça Vella, a l’espai destinat a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

Concurs obert a tots els públics.

En el moment de la recollida dels ullets els participants hauran d’omplir un formulari amb el seu nom i les dades de contacte.

 

DATA I FORMAT D’ENTREGA

L’entrega es farà via correu electrònic a l’adreça: eap@ajtorello.cat del diumenge 14 de maig fins el dijous 18 de  maig.

Les imatges han de ser en JPG, amb format rectangle vertical i un mínim de 150 pp. El nom de l’arxiu ha de correspondre amb el nom i cognoms de la persona que concursa.

Cal acompanyar la imatge d’un document adjunt amb el títol i un text o frase que n’emfatitzi o n’expliqui l’expressió de la cara.

L’assumpte del correu ha de ser: A VEGADES VEIG CARES.

 

PREMI

1r. Impresora fotogràfica – instax Mini Link 2

2n. Sopar per a dues persones a l’Animal

3r. Llibre ¡Mirar! Guía para acercarse a la fotografía de Joel Meyerowitz

A més, es faran enganxines digitals (stickers molonguis) de les millors cares rebudes.

 

JURAT

El jurat estarà composat per l’actriu Mireia Illamola, la psicòloga social Blanca Callén i les membres de l’equip directiu de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

El jurat rebrà les imatges el divendres 19 de maig i tindrà fins el dilluns 22 de maig a les 15h  per enviar el veredicte.

El jurat valorarà especialment l’expressivitat de la cara i la seva relació amb el títol.

 

 

MOSTRA DE FOTOPAREIDOLIES

El pròxim 26 de maig, a les 20h i coincidint amb l’inici del festival Festus, una selecció d’algunes de les cares rebudes al concurs es podrà trobar escampada pels diferents espais del festival.

Comparteix a: