Skip to content

l’escola

Objectius

La curiositat i les inquietuds són unes grans aliades del desenvolupament personal i col·lectiu. Participar d’activitats creatives ens enriqueix com a persones, a l’hora ens estimula, ens dóna eines per articular maneres de pensar o de dir el que sentim. A l’Escola treballem per fer entendre que allò tan llunyà i estrany que pot semblar l’art és només i també una manera de parlar entre nosaltres, un codi d’expressions, un llenguatge, una pista, un punt de partida, una idea amb múltiples interpretacions.

Aquest centre proposa una oferta molt diversa d’activitats, projectes, cursos i monogràfics pensats per a infants, joves i adults. Tota la nostra oferta té com a objectiu fomentar l’expressió individual i col·lectiva, la creativitat, descobrir maneres d’expressar-se, conèixer tècniques artístiques i les seves possibilitats, afavorir la imaginació mitjançant un ventall de propostes que s’adaptin a tots des de diferents nivells.

L’Escola d’Arts Plàstiques és des de 1996, un servei municipal de l’Ajuntament de Torelló. L’Escola es va crear amb el propòsit de fomentar l’educació artística, crear i consolidar la sensibilització i la pràctica de les arts visuals i plàstiques.

Equip EAPT

Associació Artística i Cultural GEA
Departament infantil: Alícia Casadesús
Departament d’activitats i projectes: Anna Dot
Secretaria: Iolanda P.
Direcció i coordinació: Elisenda Soler

Professorat

Alícia Casadesús (ceràmica per adults, taller infantil 1 i 3 i tallers)
Bruna Domenech (restauració de mobles /FTM / tallers)
Ester Polo (taller infantil 1 i 2 / taller creatiu adults /dibuix de model)
Maria Montserrat (taller experimental i taller jove)
Berta Cabanas (costura)
Geni Ordeig (fotografia)
Mireia Garriga (tallers)

Sorry, nothing found.