ART I SOLIDARITAT

Hi ha moltes maneres d’ajudar.

Moltes maneres de sumar esforços a una causa.

Donades les circumstàncies, Rebost Solidari, Agrupació de Comerciants i Escola d’Arts Plàstiques de Torelló volem fer una proposta a tots aquells i aquelles  que us dediqueu de manera activa o professional al món de l’art i la creativitat, des de la disciplina que sigui.

L’objectiu és recollir al màxim d’aliments possibles per destinar al rebost solidari de Torelló.

Com pots ajudar com a artista?

La proposta que us fem és la de donar una peça de la vostra obra com a artistes per participar en la causa. Disposem d’una cinquantena d’aparadors de comerços de Torelló, de manera que la intenció és exposar les obres a les botigues del poble.

Com recollim aliment?

Les persones disposades a “comprar” la peça exposada, no pagaran amb diners, si no amb menjar o productes d’higiene personal.

Cada obra de cada aparador disposarà d’un formulari numerat per a un sorteig. Cada persona que li interessi  l’obra i vulgui participar al sorteig, ha de portar a la botiga un mínim de tres quilos d’aliment o material d’higiene personal per optar al sorteig per obtenir la peça.

Passat el temps d’exposició als aparadors de les botigues, se sortejaran les obres requerides pels interessats. Per tant, com més interessant sigui l’obre exposada, més quilos d’aliment portarà la gent per obtenir més números pel sorteig, i més aliment recaptarem pel banc d’aliments.

Creiem que és una proposta prou atractiva de participar, per donar a conèixer la nostra obra com a creatius i creatives i sobretot: implicar-nos en una causa que tant de bo no fos necessària, però malauradament ho és.

 

Per participar com a artista només cal que ens enviïs un correu electrònic a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, eap@ajtorello.cat en les pròximes dues setmanes i t’explicarem el procediment per entrega de l’obra solidària.

Si creus que aquesta informació li pot interessar a més persones, agrairíem que li recomenéssis.

Moltes gràcies!

Comparteix a: