CLOENDA DE L’EXPOSICIÓ “8′ 20” FUTUR FOTÓ” I SOPAR DE SOLSTICI

El proper 21 de desembre a les 20h, l’Enric Viver i la Sílvia Parés us conviden a venir a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló per donar la benvinguda al solstici d’hivern! Per fer-ho, passejarem uns 20 minuts amb els artistes, per la vora del Ges, fins a arribar a un punt on hi ha l’escalfor. L’agafarem i la portarem cap a l’escola, on soparem conjuntament.

Si voleu venir, porteu-vos una pedreta i una mica de sopar per vosaltres i per compartir amb la resta! Us esperem el dia 21 a les 20h a l’Escola!

Aquesta activitat forma part de l’exposició “8′ 20” Futur Fotó”, inaugurada el 3 de novembre. En aquesta exposició, es recullen les conclusions i experiències de l’acció que encetava la primera part del cicle en el dia més llarg de l’any. Celebràvem l’arribada de l’estiu donant la benvinguda a quelcom intangible: un fotó. En un instant remot en el temps, dos àtoms d’hidrogen van fusionar-se a l’interior del sol, creant el nostre fotó. Després d’un llarg viatge entre les denses capes del Sol durant desenes de milers d’anys, finalment, s’alliberaven de la seva superfície, emprenent el seu viatge de vuit minuts i vint segons fins a arribar a nosaltres. Vàrem rebre la partícula amb la voluntat d’atrapar-la i comprendre-la millor, relativitzant les dimensions i velocitats del nostre sistema solar per sincronitzar-les a les del nostre cos.

Comparteix a: