Concurs de fotopoesia visual del mercat del trasto 2017

VOLS GUANYAR UNA CÀMERA ANALÒGICA LA SARDINA DE LOMOGRAPHY?

 

Pel proper 14 de maig, l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló proposa altra vegada un concurs de foto poesia visual dins el marc del Mercat del Trasto de Torelló.

Un mateix objecte servirà com a punt de partida per a tots els participants, els quals hauran d’enviar la seva imatge i així concursar amb la possibilitat de guanyar una càmera analògica La Sardina de Lomography.

 

CONCURS

Fer un poema visual a partir de l’objecte que et proposem i fer-li una fotografia.

Per la fotografia, l’objecte pot ser modificat i pot estar col·locat al lloc on es vulgui i de la manera que es vulgui, però tenint en compte que el resultat ha de comunicar un concepte.

 

INSCRIPCIÓ

Diumenge 14 de maig, de 10 a 13 h del matí a la Plaça Vella, a l’espai destinat a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

Concurs obert a tots els públics.

En el moment de la recollida de l’objecte els participants hauran d’omplir un formulari amb el seu nom i les dades de contacte.

 

DATA I FORMAT D’ENTREGA

L’entrega es farà via correu electrònic a l’adreça: eap@ajtorello.cat del diumenge 14 de maig fins el diumenge 21 de maig.

Les imatges han de ser en JPG, amb format quadrat i un mínim de 150 pp. El nom de l’arxiu ha de correspondre amb el nom i cognoms de la persona que concursa.

Es pot acompanyar d’un document adjunt amb el títol de la imatge un text o frase que n’emfatitzi o n’expliqui el sentit.

L’assumpte del correu ha de ser: FOTOPOESIA VISUAL.

 

PREMI

Una càmera de fotos analògica La Sardina de Lomography.

El veredicte es publicarà a la pàgina web de l’Escola d’Arts Plàstiques el dijous 25 de maig.

A la web es podran visualitzar totes les imatges participants.

Comparteix a: