Concurs de fotopoesia visual del mercat del trasto 2018

El proper 13 de maig, l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló proposa altra vegada un concurs de foto poesia visual dins el marc del Mercat del Trasto de Torelló. Un mateix objecte servirà com a punt de partida per a tots els participants, els quals hauran d’enviar la seva imatge i així concursar amb la possibilitat de guanyar Una selecció de llibres de poesia visual entre Chema Madoz i Joan Brossa.

CONCURS

Fer un poema visual a partir de l’objecte que et proposem i fer-li una fotografia. Per la fotografia, l’objecte pot ser modificat i pot estar col·locat al lloc on es vulgui i de la manera que es vulgui, però tenint en compte que el resultat ha de comunicar un concepte.

INSCRIPCIÓ i recollida de l’objecte

Diumenge 13 de maig, de 10 a 12 h del matí a la Plaça Vella, a l’espai destinat a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló. Concurs obert a tots els públics. En el moment de la recollida de l’objecte els participants hauran d’omplir un formulari amb el seu nom i les dades de contacte.

DATA I FORMAT D’ENTREGA

L’entrega es farà via correu electrònic a l’adreça: eap@ajtorello.cat del diumenge 13 de maig fins el diumenge 20 de maig. Les imatges han de ser en JPG, amb format quadrat i un mínim de 150 pp. El nom de l’arxiu ha de correspondre amb el nom i cognoms de la persona que concursa. Es pot acompanyar d’un document adjunt amb el títol de la imatge un text o frase que n’emfatitzi o n’expliqui el sentit. L’assumpte del correu ha de ser: FOTOPOESIA VISUAL.

PREMI

Una selecció de llibres de poesia visual entre Chema Madoz i Joan Brossa.
El veredicte es revelarà el divendres 25 de maig a les 20 h

MOSTRA + RECITAL DE POESIA QUE PARLA DE LLIBERTAT (MICRO OBERT)

MOSTRA DE FOTO-POEMES VISUALS
+ MICRO OBERT: RECITAL DE POESIA QUE PARLI DE LLIBERTAT

El pròxim 25 de maig, a les 20h i coincidint amb la mostra de foto-poemes rebuts dins el concurs de poesia visual del mercat del trasto, dedicarem una estona a recitar poesia. Quin tipus de poesia? Doncs només aquella que parli de llibertat. Poesia reivindica, poesia social. Convidem a recitar a tothom que ho vulgui, això si, amb la condició que parli de llibertat. Vine a escoltar, vine a recitar!

Comparteix a: