CONCURS DE FOTOPOESIA VISUAL ! Mercat del Trasto 2016

OBJECTIU

Fer un poema visual a partir de l’objecte que et proposem. Com? Fent una fotografia on hi aparegui l’objecte (el mateix per tots els concursants).
Per la fotografia, l’objecte pot ser modificat i pot estar col·locat al lloc on es vulgui  i de la manera que es vulgui, però tenint en compte que el resultat ha de comunicar un concepte.

“La poesia visual no és dibuix, ni pintura, és un servei a la comunicació” (Joan Brossa)

 

RECOLLIDA DE L’OBJECTE MISTERIÓS

Diumenge 8 de maig, de 10 a 13 h del matí a la Plaça Vella, a l’espai destinat a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

 

INSCRIPCIÓ

Concurs obert a tots els públics. Quan s’hagin exhaurit els exemplars es tancarà la inscripció.
En el moment de la recollida de l’objecte els participants hauran d’omplir un formulari amb el seu nom i les dades de contacte.

 

DATA I FORMAT D’ENTREGA

Les imatges han de ser en JPG, han de tenir un format de 20 x 20 cm i un mínim de 150 pp. El nom de l’arxiu ha de correspondre amb el nom i cognoms de la persona que concursa.
Es pot acompanyar d’un document adjunt amb el títol de la imatge un text o frase que n’emfatitzi o n’expliqui el sentit.
L’entrega es farà via correu electrònic a l’adreça: eap@ajtorello.cat a partir del dilluns 9 fins el dijous 12  de  maig a les 17:00h. L’assumpte del correu ha de ser: FOTOPOESIA VISUAL.

 

VEREDICTE I PREMI

Hi haurà un únic premi.
El jurat el formaran membres de l’equip directiu i del professorat de l’escola.
El veredicte s’emetrà el dia 27 de maig a les 8 del vespre a la inauguració de l’exposició de totes les imatges participants a la sala d’exposicions municipal a l’Escola d’Arts Plàstiques.
El premi és un àpat al restaurant “L’olla dels esperiments” de Torelló.

 

EXPOSICIÓ

Totes les fotografies participants s’exposaran la sala d’exposicions municipal a l’Escola d’Arts Plàstiques a partir del 30 de maig i fins el 10 de juny, de dilluns a divendres de 17 a 20 h.

Comparteix a: