Coneix l’escola!

Hola! Estaves en un altre lloc i de cop has aparegut a l’escola d’arts plàstiques de Torelló! Benvingut! Benvinguda! Si has fet aquest viatge, és perquè t’has trobat una cosa que fa molt temps que estem buscant i que és… LA CREATIVITAT!

Però què és la creativitat?

La creativitat és com l’amor, tothom la pot fer. Apareix. De vegades no és fàcil. Necessita temps. Surt de dins, l’has treballar. S’ha de cuidar.  S’ha de sentir i deixar fluir. No li agraden les pressions, ni les obligacions, ni els prejudicis. Necessita a l’altre.

La creativitat ens fa felices.

Expressar-te creativament és cuidar-te. Implicaconèixer-te i buscar un espai per a tu, no per desconnectar de la realitat, sinó per vincular-te amb tu mateixa.

A l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló tenim diverses propostes que et poden ajudar a trobar la teva creativitat. A l’oferta formativa d’aquest trimestre hi ha opcions per a infants, joves i adults, com ara aquests: el taller artístic per a adults, ceràmica, el curs “Fes’t-ho tu mateix” (taller DIY), dibuix de model, tallers infantils, fotografia inicial i pràctiques fotogràfiques, el curs “un recorregut per la història de l’art i les seves tècniques”, llibre d’artista, el curs “On erem-on som-on anem (taller artístic i de història de l’art), taller d’armadures de mandalorià i taller de fotoooh (fotografia per joves).

A més d’això, també oferim tallers puntuals pel cap de setmana, com ara el taller de cistelleria amb materials reciclats, un taller de bikinis, taller de sandàlies nunozori, i un taller de postres de conte per a tota la família.

Si vols més informació sobre els horaris i els preus dels nostres cursos, pots descarregar-te el programa detallat en aquest enllaç.

Comparteix a: