Dissabte 11 de juny de 9 a 14h MATINAL D’SKETCHCRAWL Caminada familiar + trobada d’sketchers

Sortida i arribada:
CET (Centre Excursionista de Torelló) c. Núria, 91

El CET i l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló organitzen una activitat conjunta. Consisteix en una sortida familiar, combinada amb una trobada de sketchers . Qui vulgui pot fer excursió sens més i qui vulgui es pot incorporar a l’Sketchcrawl.

Què és Sketchcrawl? Tracta de dibuixar el teu entorn durant un recorregut concret. Pots fer servir la tècnica que es vulgui i el suport que es vulgui. La idea bàsica és passejar i documentar el que ens envolta a través del dibuix. Cal ser fidel a les escenes que presenciem. En acabar l’excursió, es genera un espai de conversa on s’observen i comparteixen els dibuixos de tots. Sempre és interessant veure la diversitat d’estils i maneres de mirar que té cadascú! Diferents preses del nostre entorn, diferents detalls i sensibilitats. En acabat hi tirarem fotos per penjar els dibuixos a la pàgina web de l’EAPT i el CET.

La ruta que farem serà circular i passarem per Vila-Seca i el Sot Gran, sortint de davant del local social (Centre Cívic. C/ Núria, 91). L’hora de sortida serà a les 9 del matí i en total seran menys de 10km. Per tant, és una sortida indicada per totes les edats i poc exigent físicament. Qui tingui gos, el pot portar també.

Hi haurà esmorzar per a tots els participants.
Si no hi ha cap contratemps, podem comptar que serem un altre cop davant del CET abans de les 14h.

En cas de pluja, l’activitat de sketchcrawl tindrà lloc igualment però dins del recinte de l’Escola d’Arts Plàstiques.

ÉS UNA ACTIVITAT OBERTA A TOTHOM, I ES PREGA CONFIRMAR ASSISTÈNCIA ABANS DEL DIA 8 A: eap@ajtorello.cat

Comparteix a: