ELS 7 PASSOS QUE FALTEN CAP A LA FELICITAT / MATRÍCULA OBERTA FINS EL 27 DE FEBRER

Segons l’escola D’arts plàstiques

Del 6 al 10 de febrer obrim les nostres portes per compartir-vos els set passos cap a la felicitat a la sala d’exposicions, de les 17 a 19.30 h

Les 100tifikes de Tugh Life University han portat a terme un nou estudi a la nostra escola i han descobert que, tot i que el món sembla que va directe al col·lapse i que la humanitat no sap fer altra cosa que autodestruir-se, hi ha un petit reducte de felicitat a Torelló. Justament a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló hi ha petites mostres de felicitat. Els nostres usuaris en presenten molts dels símptomes. Les 100tifikes han estudiat cada cas i han arribat a la conclusió que hi ha set coses que generen felicitat!

Les vols venir a descobrir?
Si és així, vine a veure’ns!

CONVERSA OBERTA SOBRE LA FELICITAT

El divendres dia 10 de febrer a les 19.30h obrim una conversa sobre la felicitat i la creativitat! Hi participem l’equip de l’escola d’arts plàstiques, la Tuti Cirera (facilitadora artística i coach) i la Laia Sala (psicòloga)

Què és la felicitat? Per què serveix? I la creativitat? Hi ha alguna relació entre una i altra? Tots els éssers vius poden sentir felicitat? Tots poden ser creatius? La felicitat i la creativitat són eines de supervivència?

Veniu amb ganes de reflexionar sobre la felicitat i porteu sopar per vosaltres i per compartir. A les 21 h sopar amb final feliç.

SETMANA DE PORTES OBERTES

Del 6 al 10 de febrer, entre les 17 i les 19 h, podràs passejar per l’escola, treure el cap pels nostres tallers i fer-nos totes les preguntes que et sorgeixin!!

Si vols veure què hi passa a les classes, aquí et deixem els horaris reduïts de visita:
Taller jove: dilluns i dijous de 18 a 19 h
Tallers infantils: dilluns,dimecres, dijous i divendres de 18 a 19 h
Taller d’experimentació amb pares i criatures de 2/3 anys: dimarts de 18 a 19 h
Costura: dimarts de 19.30 a 20.30 h
Ceràmica: dimarts, dimecres de 20 a 21 h
Restauració de mobles: dimecres de 19 a 20 h

Comparteix a: