Fanzine N.6 – Portes obertes i l’Objecte preferit

Fanzine N.6

febrer 2016

Ja tenim el Fanzine d’aquest any a punt. Parlem del camí del desig, les portes obertes, l’Objecte preferit i el Factor (25). També podreu consultar l’agenda d’activitats, els monogràfics i els tallers que hem programat per aquesta segona part del curs. Acabem amb la Giocondtrevista a l’Elena Crespi.

Descargar Fanzine N6 en PDF

Portes obertes

Dissabte 13 de febrer de 2016 d’11 a 13 h i de 17 a 20 h

Us convidem a passejar per l’escola on veureu les aules on treballem i les activitats que portem a terme al llarg de l’any. També podeu fer un petit tast dels monogràfics i tallers per adults, joves i infants que estrenem a partir del mes de març. Recordeu que tot el febrer hi ha matrícula oberta!

Bé, de fet, podeu venir quan vulgueu durant tot el curs, però aquest dia en concret el destinem als visitants i curiosos per poder parlar amb els professors/es dels cursos i monogràfics i així temptejar alguna pràctica creativa que potser no us haguéssiu imaginat que podria ser tant interessant…
mai se sap…!

 

VENIU A FER TASTETS DELS NOSTRES MONOGRÀFICS I TALLERS!
Estampació    11.00—12.00 h
Taller infantil    11.30—12.30 h
Làmpades de paper    12.00—13.00 h
Decapé    12.00 —13.00 h
Iŀluminació d’espais    12.00—13.00 h
Costura Creativa    17.00 —18.00 h
Art textual    17.30—18.00 h
Dibuix    18.00—19.00 h

L’objecte preferit

Objectes que parlen

Imagina que tens només uns minuts per marxar de casa corrent i només et pots endur UN OBJECTE de casa teva. Quin escolliries?

Potser el teu peluix de quan eres petit i que encara guardes? Una carta d’amor? Les arracades o el rellotge de l’herència dels avis? Aquell quadre que vas pintar i que t’agrada tant? La jaqueta de cuir que a tantes festes vas dur i a la que ara ja no entres? El primer pijama que li vas posar al teu fill? En tot cas PENSA SINCERAMENT quin és el teu objecte preferit. (Els animals no són objectes! Donem per suposat que venen amb tu!)

Els objectes formen una part essencial a la nostra vida. Des de que ens llevem fins que anem a dormir, per les nostres mans passen infinitat d’objectes que utilitzem. Des de peces de roba, higiene personal, estris per cuinar i alimentar-nos, objectes i eines de treball, transports, complements i gadgets per practicar les nostres aficions son indispensables i característics de l’espècie humana. Cada dia de les nostres vides els utilitzem i n’estem envoltats, des de que naixem fins que morim. Quin component fa que UN d’entre tots ells sigui el nostre preferit?

En els últims mesos, un seguit de persones anònimes han fet arribar una imatge del seu objecte preferit. La conclusió d’aquest recull d’objectes forma part d’un rigorós estudi sociològic de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló amb l’equip de científiques de la universitat de ThugLife, Namek.

Inauguració: dissabte 13 de febrer a les 11 h
Horari d’exposició: de dilluns a divendres
de 17 a 20 h fins el dia 18 de març

Comparteix a: