FOTOPOESIA VISUAL 2015′: “possible error nàutic d’un principiant”

El concurs de fotopoesia visual 2015 organitzat per l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló va contar aquest diumenge, dia del mercat del trasto, amb 64 participants.

Aquest any, l’objecte amb el que els concursants havien de realitzar un poema visual era un barquet de paper.

Hi havia temps d’enviar la imatge via correu electrònic fins dijous a les cinc de la tarda.  l’edició d’aquest divendres dia 15 del Setmanari Torelló també ens ha ajutad a desvetllar el guanyador del concurs ! Gràcies Setmanari Torelló!

El premi és una càmera estenopeica VIDERE, de The Pop-up Pinhole Company®, un curiós artefacte fotogràfic per fer-se un mateix.

Recordeu que totes les fotografies participants s’exposaran a les instal·lacions del centre a partir del 22 de maig i fins el 19 de juny. L’horari és de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda.

En total hem rebut 17 poemes visuals, dels quals el guanyador ha set Blai Marginedes, per la innocència i simpatia que trasmet l’imatge que porta com a títol “possible error nàutic d’un principiant”.

Volem donar les gràcies a tots els participants!! Sabem que fer un poema visual no és cosa fàcil i per això us agraïm tant la vostra participació! Participar en activitats creatives ens ajuda a sortir de la rutina i desconnectar dels petits mal de caps diaris… després és bonic veure el resultat de l’esforç!

Us esperem l’any vinent amb un altre objecte misteriós… felicitats a tots!

Comparteix a: