L’OOÓ S’AFEGEIX A LA CAMPANYA DE NADAL

Aquests dies de festa, si passegeu per la Plaça dels Torners, al costat de l’Escola d’Arts Plàstiques, no us sorprengui veure lletres de color vermell penjant dels balcons i finestres del veïnat.

Cap d’ells ,en realitat, sap el significat de la misteriosa frase que conformen totes les lletres.. ja que no estan ordenades. Un vespre, es varen trobar a la bústia una lletra, amb una nota de l’Escola d’Arts Plàstiques on, a part de desitjar bon nadal a tots, se’ls convidava a jugar. El joc, molt senzill: si vosaltres pengeu la lletra misteriosa a les finestres o balcons de la plaça, nosaltres us desvetllem la frase.

L’endemà al matí una bona colla de lletres penjaven de cara a la plaça. Tot seguit, l’Escola va començar a escriure les lletres (de moment sense sentit aparent) a les vidrieres de les seves classes. De mica en mica, durant els dies de festes, les lletres aniran cobrant sentit fins a descobrir la frase.

Aquest és el regal de l’Escola pels seus veïns més pròxims. El regal dels veïns a l’Escola ha set, sens dubte, la fantàstica resposta tant simple però tant simbòlica com la de penjar la seva lletra on la puguem veure. Moltes, moltes gràcies!!

Comparteix a: