UNA FRASE QUE HO DIU TOT.

Amb motiu del 75è aniversari de l’aiguat de Torelló,  demanem la teva col·laboració.

Un fet tant devastador com la tragèdia de l’aiguat de Torelló l’any 1940 que va causar la mort de seixanta-una persones i greus danys materials, requereix un monument commemoratiu que el representi.

Un monument commemoratiu, actua com a emblema de divulgació i ret homenatge a les víctimes, afectats i supervivents, com també totes aquelles persones que varen posar tot el seu esforç en reconstruir el poble on vivim.

Quina forma prendrà aquest monument commemoratiu? Una frase de llum projectada al costat de la llera del riu Ges, seria una instal·lació molt adequada per commemorar aquest fet. Una frase que només es veurà de nit, al costat del riu. El monument commemoratiu del 75è aniversari de l’aiguat prendrà forma d’instal·lació lumínica.

Així doncs, per portar a terme aquesta instal·lació lumínica demanem la teva col·laboració enviant-nos una frase relacionada amb l’aiguat de torelló.

Aquesta ha de tenir com a màxim tres línies amb un total de 137 caràcters (espais inclosos, aproximadament unes 20 paraules)

La frase la podeu enviar fins el 30 de setembre a les 17h, per correu electrònic a eap@ajtorello.cat indicant l’assumpte FRASE AIGUAT i el vostre nom. També la podeu portar escrita dins un sobre  a l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló, c/ de la Pau, 12-14, 2a planta (de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda) indicant el vostre nom, telèfon o correu electrònic.

D’entre totes les frases recollides, la comissió organitzadora escollirà la que amb més sensibilitat copsi el fets que commemorem.

L’encesa de la frase es realitzarà el 17 d’octubre a la nit, dins els actes del 75è aniversari.

Comparteix a: