casal d’estiu 2021 !!!

Què fem durant l’estiu? Doncs seguim la mateixa filosofia del curs: un projecte curiós i divertit ens fa de fil conductor de tot el casal on través de fang, dibuix, pintura, reciclatge, construcció, instal·lació i invents..

Inscripció: del 14 al 21 de maig, al correu eap@ajtorello.cat

Matrícula: del 25 de maig al 4 de juny

Dates del casal: del 28 de juny al 28 de juliol

Horari: de 9,30 a 13h

Preu: 165€

Permanències esporàdiques:

De 9 a 9,30: 2€

De 8.30 a 9.30: 4€

Permanència fixe (tot el casal):

De 9 a 9,30: 40€

De 8.30 a 9.30: 80€

 

COM SERÀ LA INSCRIPCIÓ?

Aquest any farem un sistema  de sorteig entre totes les persones que han sol·licitat la plaça al casal d’estiu. Entre el 14 i el 21 de maig, envieu un correu a eap@ajtorello.cat amb la següent informació:

-El vostre nom ,cognoms i telèfon.

-Nom , cognom i curs del vostres fills o filles.

 

Us reenviarem un correu de confirmació amb un número que servirà per fer el sorteig de les places del casal d’estiu. En cas de que vulgueu apuntar germans, tindran el mateix número per tal de que accedeixin junts al casal.

El 25 de maig farem el sorteig de les places del casal.

Aquella mateixa tarda, enviarem un correu dient si heu entrat o no al casal. Si heu entrat, us adjuntarem els papers de la matrícula que haureu de reenviar-nos omplerts abans del  4 de juny, juntament amb el resguard de l’ingrés. Recordeu que la plaça queda reservada un cop fet l’ingrés.

Aquest any, a causa de la pandèmia, farem dos grups de 10 nens i nenes  que per tal de minimitzar el contacte. Els grups seran de p4 a 1r i de 2n a 6é.

 

 

 

 

 

 

Comparteix a: