CONCURS DIVERTIT DE FONS DE PANTALLA DE MÒBIL

Després del confinament, les 100tifikes de Thug Life University han comunicat els resultats d’un nou estudi. Aprofitant la nostra addicció creixent a les pantalles, en els últims mesos aquestes expertes han investigat sobre els efectes que les ones electromagnètiques de les pantalles de mòbil tenen en les nostres retines. Lluny de recordar-nos que els nostres problemes de visió augmentaran amb el temps, les de Thug Life ens anuncien amb goig i alegria que el fons de pantalla de mòbil condiciona el nostre estat psicoemocional i que, per tan, el simple fet de tenir un fons de pantalla divertit al nostre telèfon pot beneficiar a la nostra salut mental. No és fantàstic?

Veient que a les notícies només fan que alertar-nos sobre com de desastrós serà el 2021, l’equip de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló volem impulsar una campanya per a la creació de fons de pantalla plens de gràcia que evitin que ens tirem per la borda abans de l’1 de gener del proper any. Una de les nostres ídols en el tema és la il·lustradora Lauren Martin, de Nova York, que cada mes publica al seu web un fons de pantalla divertidíssim. Inspirant-nos en ella, obrim un concurs per aconseguir recollir 12 fons de pantalla diferents i creatius, que ens facin riure només de pensar-hi… i que ui, només de veure’ls se’ns despertin unes ganes boges d’aprofitar la vida, fer felices a les veïnes, abraçar els arbres, lluir un enorme somriure sota la mascareta i entendre que cap mala notícia ens aixafarà la guitarra.

T’interessa? Ja tens idees? Vols saber més detalls sobre el concurs?

Doncs aquí mateix et presentem les bases:

BASES

Què demanem?

Demanem a tota persona que en tingui ganes que ens faci arribar una imatge com a proposta de fons de pantalla. Les característiques tècniques d’aquesta imatge són:

– Mida: 500 x 984 pixels

– Resolució: 72 ppp

– Format: jpg

Què farem amb aquestes imatges?

De totes les propostes rebudes un jurat n’escollirà dotze, d’autors i autores diferents (per tan, hi haurà dotze guanyadors o guanyadores). Cada dia 1 de cada mes de l’any 2021 en promocionarem una al nostra web i xarxes socials perquè tothom que vulgui se la pugui descarregar i posar-se-la de fons de pantalla fins al primer dia del mes següent.

Qui pot participar?

Experts i expertes de l’enginy semàntic, humoristes visuals, optimistes nats i bromistes gràfics. Evidentment, totes aquelles persones d’altres menes que us faci gràcia participar, també sereu molt benvingudes.

Què pots guanyar?

Una targeta regal valorada en 15€ per a un dels següents establiments:

L’Animal

La Brisa

Gram

Gym gravity

Aniro

La Fleca

L’Origen

Carnisseria Pins 14

Papeia Art

Villaguai

L’Olla dels Experiments

Punt Font

Com pots participar?

Enviant la teva imatge a info.eap@ajtorello.cat amb l’assumpte CONCURS DE FONS DE PANTALLA DIVERTITS. Cal que al cos del correu especifiquis el teu nom i cognoms i un telèfon de contacte.

Quina és la data límit per enviar propostes?

El 16 de desembre a les 23:59 es tancarà el concurs.

Quan se sabran els guanyadors i guanyadores?

Els dotze guanyadors i guanyadores sortiran publicats al nostre web i al compte d’Instagram el dia 22 de desembre, dia de la Lotería Nacional.

Qui serà el jurat?

L’equip de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló.

concurs de fons de pantalla
Comparteix a: