Ecofeminisme, situació actual climàtica i d’emergència social + Artistes simbiòtiques

El passat mes de febrer vam iniciar el cicle d’art contemporani de l’escola FACTORS amb una conversa entre l’artista Paula Bruna i l’enginyer agrònom Gil Mercader sobre art i permacultura. Vam comentar la importància de recuperar i valorar les llavors de proximitat i vam veure el potencial de la relació entre l’art i l’ecologisme.

El cicle es va veure tallat per les conseqüències del coronavirus, però ara, gràcies a la iniciativa del Torelló Jove, tenim la possibilitat de seguir reflexionant sobre les qüestions que vam obrir aquell dia de febrer. Demà, a les 19h, i en el marc del Dia Internacional contra les Violències de Gènere, es portarà a terme la xerrada “Ecofeminisme, situació actual climàtica i d’emergència social”, que obrirà l’ambientòloga Federica Ravera, i que tancarà la Paula Bruna amb un repàs d’artistes que ella anomena “simbiòtiques”.

La Paula, ens presentarà el treball d’artistes que, com la Fina Miralles (que actualment té una exposició al MACBA), entenen la relació entre els humans i els altres éssers vius del planeta d’una manera sensible i conscienciada.

La xerrada serà demà dia 3 de desembre a les 19h i es podrà seguir presencialment, a l’escola d’arts plàstiques de Torelló, però també en línia, a través d’una videoconferència de Zoom. Per participar-hi, cal que us inscriviu al formulari que proporciona el Torelló Jove i que trobareu aquí.

Comparteix a: