Estem d’aniversari

Instal·lació les mans a la massa!!!

(un simulacre de festa d’aniversari)

Vine a fer pastissos, menjars deliciosos, decoracions imaginatives, confetis conceptuals, invitacions enginyoses…
(Si ets una persona adulta i llegeixes això, has de pensar que “jugar” és altament recomanable a totes les edats. Si tens dubtes consulta al teu artista de referència o truca’ns)

Les MANS A LA MASSA és un simulacre d’una festa d’aniversari. Preparem un espai d’assaig per la pròxima celebració del 25è aniversari de l’escola, que celebrarem abans de l’estiu. Comença la festa amb nosaltres!

T’oferirem tot el material per inventar els complements d’aquesta festa: masses per crear menjars deliciosos, papers i colors per dissenyar invitacions, confetis, banderoles, i tot el que et pubis imaginar. D’entre els menjars deliciosos que es creïn, el pastís que més salivera provoqui entre els assistents serà encarregat a una pastissera professional perquè sigui realment comestible i el poguem compartir el dia de la festa.

Jornada de portes obertes

Vine a veure’ns i passeja per l’escola! Veuràs què hi passa durant el curs. T’informarem dels pròxims monogràfics i tallers per a adults, joves i famílies, que preparem de març a juny.

cursos
monogràfics
tallers

adults, infants i joves
març—juny
2022

Comparteix a: