LA FESTA! Episodi 9 (25/12/2021)

Novè episodi del programa LA FESTA, un programa de ràdio enregistrat i emès per Ràdio Ona (Torelló), per celebrar el 25è (+1) aniversari de l’Escola d’Arts Plàstiques municipal de Torelló.

A l’últim programa vam parlar sobre la participació de Torelló en l’Associació Internacional de Ciutats Educadores amb la Núria Montanyà, la regidora d’educació, igualtat i bénestar social del poble. En aquell programa, vam parlar sobre la importància de mantenir i potenciar els aprenentatges més enllà dels centres escolars reglats. Aprenem a tot arreu i al llarg de tota la nostra vida. Avui voldríem estirar una mica més aquest fil, però resulta que…

la veu d’una noia australiana canta, amb molt poc entusiasme, HO HO HO MERRY CHRISTMAS al mig del programa. Després, sona “Per damunt la neu…”… Què està passant? Ha arribat el Nadal! Sí, així de sobte, plis plas, ja està aquí. Nosaltres volíem parlar de coses serioses i resulta que hem de parlar del taller de Nadal que des del 2012 fem amb els nostres veïns i veïnes preciosíssims, de temazos com “Atrapades en el gènere“, de l’Escola Fructuós Gelabert, i de les joguines increïbles que s’inventa la dissenyadora Cas Holman. En difinitiva… que el 25 de desembre vam emetre l’últim programa de l’any, un programa nadalenc, com no podia ser d’altra manera en un dia com aquest.

Us desitgem el millor del món. Jugueu, amigues, jugueu, que no ens queda gaire res més…

Presenten:
Elisenda Soler (Directora de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló)
Anna Dot (Dept. d’activitats i projectes de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló)

Tècnic de so:
Pere Trabal

Agraïments:
Ràdio Ona

Comparteix a: