exercicis creatius per combatre l’avorriment del confinament . capítol 4

Avui proposem exercicis per adults! Us expliquem un parell de propostes per si us ve de gust agafar un llapis. Penseu que fer servir una estona l’emisferi dret del cervell és altament recomenat per sentir-se bé!! Gaudiu creant i cuideu-vos!
Molts dies de confinament!
Segur que tindrem dies de tot, alguns més bons, altres més dolents, fins i tot histèriques..
Com et sents avui? Sabries plasmar-ho en un full?
Pots fer-ho amb pintura, buscant el color que representi millor aquesta emoció. Pots utilitzar el llapis i davant el full en blanc, dibuixar línies, més suaus, si estàs més tranquil.la, guixades si estàs més nerviosa…. busca la manera que millor et representi. Pensa també en l’espai que ocupes dins el paper, l’omples tot? Només fas una taca o línea en un costat, enmig del full? Dona-hi unes quantes voltes!
Si vols pots fer aquest exercici amb fotografies, expressant diferents emocions d’aquests dies. Busca l’espai més adequat per cada estat d’ànim. Si tens impressora, imprimeix-les i manipula les imatges, dibuixant, pintant, retallant….
Pots inspirar-te amb els artistes Arnulf Rainer i Dieter Roth.
https://www.snoeck.de/book/225/Dieter-Roth-%26-Arnulf-Rainer-%E2%80%93-Collaborations

Trucada per telèfon
Si, és inevitable no està enganxada al telèfon en algun moment. Per trucar a la família, amigues…
Aprofita una trucada per fer guixades en un full. No cal que pensis i fins i tot que ho miris, simplement estigues pel telèfon i deixa fluir el bolígraf pel paper.. Gaudeix de la trucada i deixa que la teva mà treballi de manera inconscient.
Observa el que has fet i acaba’l d’alguna manera, pintant un tros, resseguint alguna cosa amb algun colors, etc..
També pots fer collage, fer-hi algunes anotacions o dibuixar alguna cosa de la conversa….
#ensensortirem

Comparteix a: