exercicis creatius per combatre l’avorriment del confinament . capítol 6

Va, que diuen que farà bon temps!

Encara que el temps no ens acompanyi gaire, el 20 de març a les 4 hores i 50 minuts va arribar la primavera!

Ja que és una estació molt alegre i amb molts colors, us proposem una activitat especial per aquest dies que surt el sol.

aquesta és una activitat per nenes i nens a partir de 4 anys, però us hi podeu apuntar tota la família! Busca un paper ben gran que tinguis per poder dibuixar-hi. Retalla’l a la mida de la finestra, que ens farà de marc de l’obra.

Busca les pintures que tinguis i pensa en la flor que més t’agrada. Intenta pintar tot el full i utilitzar colors ben vius.

Un cop estigui assecat el nostre dibuix, el pengem a la finestra, que serà l’aparador de la nostra obra. Convida al veí de davant a fer el mateix i així podrem fer un gran museu a les finestres de les cases.

 

Per fer aquesta activitat pots fer abans uns exercicis previs, provant de dibuixar diverses flors abans de decidir-te per una, pots mirar si tens alguna flor a casa, o algun llibre, per estudiar bé les seves formes.

Dibuixa sobreposant més d’una flor, per exemple dibuixa una rosa, a sobre un clavell o un tulipa… Agafa un llapis de color i ressegueix algunes línies creant així la forma d’una nova flor. Fes diverses proves.

Si vols continuar imagina’t com és la llavor d’aquesta flor. Com són les fulles? I les arrels?

Inventa’t el nom de la flor. Pots afegir-hi les lletres amb collage, buscant-les en un diari o revista.

Acaba els dibuixos amb la tècnica que més t’agradi.

Comparteix a: