Instruccions per fer una rosa confinada. Sant Jordi 2020

Amigues, amics, aquesta nit hem sentit uns riures malèfics planejant pel cel desert. Vosaltres també? Era el Coronavirus! Celebrava el boicot que ens ha fet d’una de les nostres festes més estimades… Aquella amb la que celebrem dues coses tan precioses com són la literatura i l’amor… Sí, camarades de confinament, estem parlant de Sant Jordi! Com bé sabreu, no podrem sortir a buscar roses, ni llibres, ni cromos, ni donuts, ni res de res. Que el confinament encara no s’haurà acabat, canalla!

Tot i així, no podem deixar que ens envaeixi la tristesa i us proposem demostrar-li en aquest tal Covid-19 que va tant de senyuritu aixafaguitarres que els nostres cors són plens d’amor per repartir i que el proper dia 23 no ens pensem quedar sense pètals ni mostres d’afecte, no… Aquest abril, la rosa ens la fem a casa, i l’amor, també.

Per això, hem ideat un pla. Es tracta de seguir una recepta màgica per fer una rosa a les vostres llars. Si tots i totes seguim aquests tres senzills passos, potser no matarem el virus… o potser sí! Cap científic ha demostrat el contrari, escolta!

Així doncs, cal fer el següent:

1- Busqueu i rebusqueu per tota la casa tots aquells objectes QUE SIGUIN DE COLOR VERMELL, ROSA O GRANAT o de qualsevol color que us recordi a les roses. Ojectes varis, petits o grans, de formes i textures diferents, roba, papers, el que sigui. Heu de buscar amb la mateixa energia que Son Goku buscava les boles de drac, entesos? L’urgència és la mateixa.

2- Utilitzeu aquests objectes per col·locar-los en forma de rosa.

3- Quan estigueu morint d’alegria i felicitat davant la bellesa de la vostra creació, no us la quedeu per a vosaltres! Feu-li una foto i compartiu-la amb qui més estimeu. I si us animeu i voleu compartir-la a les xarxes socials, acompanyeu-la de l’etiqueta:

#stjorditorello20

#quenoensfotinlarosa

#jordiquedatacasa

#lescooolamola

Comparteix a: