Ja tenim cartell de Festa Major 2023!!!

VISCA!! El concurs de cartells de la Festa Major de Torelló 2023 ha rebut 12 propostes de part de torellonencs i torellonenques que de ben segur han estat uns dies ben enfeinats. Moltes gràcies a totes i tots per participar! Sabem que no és fàcil plasmar gràficament les idees i us en valorem la feinada que n’heu tingut. De totes les propostes rebudes, el jurat format per membres de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Torelló, l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló i la guanyadora de l’any anterior han conclòs que el cartell que acabarà representant la festa major d’enguany és el de Carla Ruiz!! Moltes felicitats Carla!!

Del cartell de la Carla en va sorprendre la manera poc comú de presentar la Festa Major, gairebé com un cartell de festival, cosa que ens porta a pensar que la Festa Major de Torelló és això, UN FESTIVAL! La xispa d’aquest cartell és la diversitat de color que aporta el mateix paper d’impressió, que ens permet jugar amb diferents colors. La “programació” d’aquest “festival” son totes aquelles coses que passen a la festa major… des de les més emotives fins les més divertides, esbojarrades o mítiques. Molt original!

Us mostrem en aquesta notícia la resta de propostes rebudes. Veureu que totes tenen alguna cosa que les fa especials… però tan sols n’hi pot haver un de cartell…! No volíem deixar d’agrair a tots i totes les participants pel seu temps i dedicació. La tria no va ser fàcil!

Enhorabona a tots i a totes i molt bona festa major a tothom!

Comparteix a: