Apareixen coses

En diferents comerços del poble, fins al 23 de juny, podeu veure alguns projectes que han passat sota la teulada de l’Escola d’Arts Plàstiques aquest curs. Trobareu alguns dels treballs de l’alumnat de restauració de mobles, ceràmica, tallers infantils, tallers joves i experimentació. Amb tots ells, us volem compartir els descobriments, les sorpreses i les satisfaccions fruit del temps i l’amor dedicats.

Espais col·laboradors:

A la Floristeria Art Floral Can Remolins el TALLER JOVE  de 1r a 4rt d’ESO (grup de dijous) ha preparat una proposta que ens ajuda a reflexionar  sobre el cos i l’autoimatge. Un tema que els ha acompanyat durant el curs i ha servit per treure les seves pròpies conclusions sobre com som, com ens veiem i com creiem que som percebuts.

A Copyges, trobareu també una instal.lació feta pel TALLER JOVE de 1r a 4rt d’Eso (grup de dilluns) que entre els varis projectes que han treballat aquest any, han acabat reflexionant sobre l’engany i la mentida. Cada un aporta una peça que de ben segur us tocarà la fibra.

A Gram, hi trobareu la instal.lació d’un dels TALLERS INFANTILS (dilluns) on també entre els diversos projectes treballats, ens expliquen de manera molt divertida com les flors es comuniquen amb els insectes… fan sons? Va per wifi? Es tiren piropos? Més o menys!! Passeu a jugar a Gram i ho descobrireu.

Al Cucut hi trobareu els més petitons de tots, el TALLER D’EXPERIMENTACIÓ PER A INFANTS DE 2 I 3 ANYS amb la seva mare o pare. Cada sessió és una descoberta i al Cucut hi trobareu, a part d’un recull fotogràfic d’algunes sessions, una instal·lació on descobrien l’equilibri i el color! Tant petits i tant artistes…

Què hi passa a Vuk ? Doncs a part de moltes coses relacionades amb llibres, hi trobareu algunes peces boníssimes dels i les alumnes de CERÀMICA! Es veu que algú demana preus ja! I no ens extranya, per què més que peces de fang, son joies precioses fetes de terra.

No us despisteu i passeu per La Distreta, que a part de comprar algun llibre, veureu que el mobiliari és una mica diferent de l’habitual.. I és que ens costarà convèncer la Berta que ens hem d’emportat els exercicis de RESTAURACIÓ DE MOBLES, quan s’acabi l’expo. Allà hi veureu alguns dels mobles restaurats durant l’any. Ho tendiríem difícil a l’hora de triar quin ens quedaríem per casa!

No us podeu perdre a L’Origen,  La Nina , Aniro , Mercat Municipal  i  La Fleca, la increïble exposició d’ocells dels tallers infantils de 4 a 11 anys (dimarts, dimecres i divendres).  I diem increïble per què és entranyable, tendre i divertida la manera que tenen d’observar els ocells els nostres petits artistes. Què té de tant especial? Doncs primer us expliquem que els dibuixos que veureu, son apreciacions d’ocells reals. També que aquestes imatges son fotografies de les pintures i dibuixos reals, que son de grans dimensions (1 metre d’alçada per 2 d’amplada en alguns casos) i que els hem digitalitzat i reduït per exposar-los en diversos espais. També cal tenir en compte que a l’escola, per els infants només existeixen els colors primaris. Els nens només es troben un pot amb color blau, groc, vermell, blanc i negre. La qualitat de color que podeu veure, és part de l’aprenentatge que fan a l’hora de buscar el color concret i això fa que el treball, a part de les proporcions i l’observació, sigui ben significatiu. No us ho perdeu per què son realment entranyables.

 

Gràcies a tots els i les alumnes per participar d’aquesta iniciativa, sou la canya, i gràcies a tots els comerços per ajudar-nos i ser tant amables.

Comparteix a: