LA FESTA! Onzè episodi (26/03/2022)

Onzè episodi del programa LA FESTA!, un programa de ràdio enregistrat i emès per Ràdio Ona (Torelló), per celebrar el 25è (+1) aniversari de l’Escola d’Arts Plàstiques municipal de Torelló.

A l’últim programa vam parlar amb la Maria Villegas sobre feminisme i les activitats organitzades per la Regidoria de Polítiques d’Igualtat i Benestar Social en motiu del 8M Dia Internacional de les Dones. Al programa de març, sembla que haguem girat el calendari perquè del què parlem és de Carnaval amb en Blai Marginedas, el coordinador del Carnaval de Torelló. Amb ell parlem sobre la història de les disfresses del rei Carnestoltes i recordem l’exposició “Busquem la millor disfressa de tots els temps!”, que vam fer en motiu del 40è aniversari del Carnaval del nostre poble.

A mig programa, ens sorprèn la trucada de la Mireia Garriga, que ens parla sobre les competències artístiques que es treballen durant la preparació de les disfresses i les carrosses del Carnaval. Acabem compartint opinions sobre les possibilitats d’una escola del carnaval a Torelló, i dels tallers que hem intentat impulsar en aquest sentit des de l’escola.

Presenten:
Elisenda Soler (Directora de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló)
Anna Dot (Dept. d’activitats i projectes de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló)

Convidat: Blai Marginedas

Comodí de la trucada: Mireia Garriga

Tècnica de so:
Maria Aceituno

Agraïments:
Ràdio Ona

Comparteix a: