LA FESTA! Desè episodi (26/02/2022)

Desè episodi del programa LA FESTA!, un programa de ràdio enregistrat i emès per Ràdio Ona (Torelló), per celebrar el 25è (+1) aniversari de l’Escola d’Arts Plàstiques municipal de Torelló.

A l’últim programa vam parlar sobre el Nadal i els tallers que, per aquestes dates i des del 2012, fem a la plaça per compartir amb el veïnat. També vam parlar de disseny de joguines, a partir del treball de Cas Holman, i de mirades feministes a les festes nadalenques, a partir de les nadales de l’Escola Fructuós Gelabert. Avui, estirem una mica més aquell fil, el del feminisme, amb l’excusa que ens acostem al 8 de Març, el Dia Internacional de les Dones, i que des de l’escola hem col·laborat amb la Regidoria de Benestar Social i Polítiques d’Igualtat per organitzar algunes activitats al voltant d’aquesta diada. Per a això, vam convidar a la Maria Villegas, la tècnica de la regidoria mencionada i de la de Joventut i Infància. Amb ella, vam parlar sobre el feminisme, sobre l’estat dels joves a Torelló i sobre els projectes que hem fet juntes. Vam mencionar, entre d’altres, la performance “Secret Strike“, inspirada en l’obra homònima d’Alicia Framis, que les alumnes del taller jove de l’escola van fer a Torelló el 25 de Novembre de 2019, en motiu del Dia Internacional Contra les Violències de Gènere.

A mig programa, ens sorprèn la trucada de la Tuti Cirera, que ens explica per què l’art és important en la seva vida de dona. No us ho perdeu! Aprofitem aquesta trucada tan màgica per anunciar el taller i la xerrada sobre les relacions entre el tarot i les dones que la Tuti faria a principis de març a l’escola.

No us el perdeu i endavant amb la màgia i els poders femenins!

Presenten:
Elisenda Soler (Directora de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló)
Anna Dot (Dept. d’activitats i projectes de l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló)

Convidada: Maria Villegas

Comodí de la trucada: Tuti Cirera

Tècnic de so:
Pere Trabal

Agraïments:
Ràdio Ona

Comparteix a: