RÀDIO CONGELADOR, dissabte 23 de febrer a la 1 del migdia.

Son cinc. Son joves. Son crítics, es mouen, observen,  analitzen, debaten, desgranen,  processen, s’organitzen i ens ofereixen a la resta interessants dosis acurades de cultura contemporània. Ells son en Blai Marginedas, L’Anna Dot, l’Alba Vilamala, la Palma Lombardo i la Raquel Vila i afirmen que cal moure’s per no MORIR DE FRIO. Completament d’acord.

Fa ja algun temps que des de l’OOÓ els observem aquest col·lectiu de la vora. No només és pel filtre fresc i rigorós des del que es miren l’art, que els fa tant interessants, sinó també per la manera, ganes i saber fer que tenen d’actuar com a megàfon cultural. Arribats a aquest punt i gràcies a Radio Ona, creiem que ajudar a ampliar aquesta ona sonora en forma de programa de ràdio ens enriquirà a tots. A partir del 23 de febrer els podeu escoltar sintonitzant el 107.4 l’últim dissabte de cada mes.

Visitant www.morirdefrio.com un es podreu fer una idea més clara de qui son i què fan. Possiblement serà un d’aquells llocs web que voldreu visitar de manera recurrent per estar al dia i tenir una visió cultural encara més amplia.

Abrigueu-vos bé.morirdefrio

Comparteix a: