CONCURS CARTELLS DE FESTA MAJOR 2024

VISCAAA! Un any més, podem anunciar-vos que ja tenim cartell de Festa Major de Torelló!! Aquest dimarts el jurat del concurs de cartells es va reunir per valorar les 28 propostes rebudes, totes elles fantàstiques. Després d’una acurada revisió dels cartells presentats, se n’han triat tres de destacables per la seva originalitat i creativitat, que ofereixen una visió fresca de la festa major. El jurat, format per membres de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Torelló, l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló i la guanyadora de l’any anterior, la Carla Ruiz, han conclòs que el cartell que acabarà representant la festa major d’enguany és el de Carla Vizuete!! Moltes felicitats, Carla!!

Del cartell en ressalta la composició i l’ús dels colors per deixar entreveure els diferents personatges i elements característics de la festa major. El blau i el groc ens fan pensar en la festa diurna i la nocturna, característiques d’aquests dies en que la programació s’encadena i la celebració no para. A més del de la Carla, els membres del jurat també han valorat molt positivament la proposta d’Itziar Colomo i la de Fede Agustín Sand i Laia Fontserè, que queden com a finalistes. Aquests tres cartells representen una notable diversitat d’estils i han superat les expectatives del jurat, destacant-se per ser molt diferents dels que s’havien vist en anys anteriors.

Volem agrair sincerament a tots els participants l’entusiasme i dedicació. Ens sentim orgulloses de comptar amb una comunitat tan creativa i esperem amb il·lusió que arribi la Festa Major.

Cartell guanyador, de Carla Vizuete
Cartell finalista d'Itziar Colomo
Cartell finalista, de Fede Agustín Sand i Laia Fontserè
Comparteix a: