DEPARTAMENT D’OBJECTES PERDUTS – PARTICIPANTS I GUANYADORES

Departament d’objectes perduts va ser un joc i un concurs que consistia en buscar pel mercat del trasto una sèrie d’objectes dels quals nosaltres en proporcionàvem les imatges.
Aquestes imatges les vam fer amb una intel·ligència artificial a partir d’introduir-li descripcions d’objectes que alumnes de l’escola han perdut en algun moment de la seva vida.
Amb aquestes imatges vam fer un targetó on hi eren totes perquè la gent pugués voltar pel Mercat, mirant a totes les parades si trobava algun objecte que s’hi assemblés.
Per la parada hi va passar molta gent que es van emportar aquests targetons.
Qui volia, podia participar al concurs fent-nos arribar una foto de l’objecte que hagués trobat que s’assemblés a algun dels del targetó.
Hi havia dues modalitats per participar:
  • Modalitat fidelitat (enviar una imatge de l’objecte tal qual s’havia vist al mercat del trasto)
  • Modalitat manipulació (enviar una imatge de l’objecte havent-la manipulat digitalment d’alguna manera divertida.
Al concurs hi van participar unes 11 persones i les guanyadores són Alba Vilamala, de Torelló, en la modalitat fidelitat, i Marina Gallach, de Sant Vicenç de Torelló, en la modalitat manipulació.
Moltes gràcies a tothom que va jugar a la nostra proposta, a les persones que vau participar al concurs, i a les que no! I felicitats a les guanyadores!!!
Comparteix a: