OFICINA D’OBJECTES PERDUTS – AL MERCAT DEL TRASTO 2024

En Marçal era un cocodril de goma. En Cesc el va perdre quan tenia 3 anys i des d’aleshores encara l’està buscant.

Les últimes setmanes hem estat recollint històries d’objectes perduts. Les hem passat per una intel·ligència artificial que n’ha generat imatges més o menys aproximades a com devien ser aquells objectes tan preciats. El diumenge 12 de maig, de 10 a 12.30h obrirem l’Oficina d’Objectes Perduts, on podreu venir a veure les imatges d’aquells objectes. A més, us animem a buscar-los per les parades del Mercat del Trasto. Si en trobeu algun de semblant, feu-li una foto i així podreu participar al concurs fotogràfic que hem obert!

El concurs consisteix en trobar algún dels objectes proposats al revers del fulletó en tot l’espai del Mercat del trasto.
Less imatges parteixen d’objectes perduts reals i han estat reconstruides per IA gràcies a les descripcions del seus propietaris.
Un cop trobis l’objecte li pots fer una fotografia i enviar-la a eap@ajtorello.cat abans del 16 de maig a les 16h en format 10x15cm amb el concepte “DEPARTAMENT D’OBJECTES PERDUTS” amb el teu nom i número de telèfon. Cal especificar al correu en quina de les modalitats et presentes:
Modalitat fidelitat: es premiarà a l’autor o autora de la fotografia que més s’assembli a alguna de les imatges d’objectes perduts. No es permet cap tius de retoc.
Modalitat manipulació: es premiarà a l’autor o autora de la fotografia més enginyosa o gamberra que s’hagi fet inspirant-se en algun dels objectes perduts. Es pot manipular de la manera que es vulgui.
El primer premi es lliurarà a la persona que hagi filat més prim a l’hora de trobar l’objecte i sigui més realista. El segon, serà destinat a la imatge més enginyosa i gamberra, respectant l’essència de l’objecte proposat, però amb tots els retocs que es vulguin.
I el premi? Un és sopar boníssim a un restaurant de Torelló. L’altre és una subscripció anual al diari The Posttraumatic: un experiment editorial fet per artistes on es reflexiona sobre el consum de informació actual a través de l’art. Brutal, no us deixarà indiferents.

El veredicte s’emetrà a la pàgina web de l’Escola d’Arts Plàstiques el divendres 17 de maig i també al Setmanari Torelló.

Comparteix a: